ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ
Μηχανές κοπής σε κύβους, λωρίδες, άλεσης, μαριναρίσματος, ψησίματος και συσκευασίας
ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Συσκευασία σε δισκάκια, vacuum, thermoforming, MAP
ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Previous
Next

Βιομηχανία Πουλερικών

Τα πουλερικά χρειάζονται ειδική μεταχείριση καθώς απαιτούνται υψηλά υγειονομικά στάνταρ για τη διατήρηση και επεξεργασία τους. Ο εξοπλισμός που παρέχουμε, εκτός του ότι παρέχει τα παραπάνω, σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την παραγωγική δυναμική των εγκαταστάσεών σας και κατά συνέπεια την αποδοτικότητά τους.

Ενδεικτικά διαθέτουμε μηχανές όπως:

Μηχανές κοπής σε φέτες, μηχανές κοπής σε μερίδες, μηχανές κοπής σε κύβους, μηχανές κοπής σε λωρίδες, γεμιστικές μηχανές, μορφοποιητικές για burgers και κεφτεδάκια, μηχανές άλεσης, βαρέλες, κούτερ, γαλακτοματοποιητές, μηχανές ψησίματος και θερμικής επεξεργασίας, μηχανές συσκευασίας σε δισκάκια, μηχανές συσκευασίας doypack και flowpack, μηχανές συσκευασίας σε κενό / vacuum (βάκουμ), μηχανές συσκευασίας θερμοσυρρίκνωσης, μηχανές συσκευασίας θερμομορφοποίησης (thermoforming) και πολλές άλλες.

Η SIVVAS A.E. διαθέτει την πλήρη γκάμα εξοπλισμού και end of line solutions για οποιαδήποτε βιομηχανία οποιουδήποτε βεληνεκούς και δυναμικής καθώς πλήρες τμήμα τεχνικής υποστήριξης και ανταλλακτικών πάντα στη διάθεσή σας

συσκευασία πουλερικών
μηχανήματα επεξεργασίας πουλερικών
Είμαστε στη διάθεσή σας!