Η Εταιρεία

Η ιστορία της εταιρείας SIVVAS A.E.

Ποιοί είμαστε

H εταιρία SIVVAS A.E. ιδρύθηκε το 1992 και έχοντας σήμερα την απολυτή κυριαρχία στο τομέα των βιομηχανικών λυσεων για τις βιομηχανίες τροφίμων σήμερα ασκεί τις παρακάτω 5 κύριες δραστηριότητες:

Τεχνοοικονομικές Μελέτες

  • Σύνταξη τεχνοοικονομικών μελετών σε συνδυασμό με πενταετή τουλάχιστον επιχειρηματικά σχέδια. Για επενδύσεις αποκλειστικά στη βιομηχανία κρέατος, για εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων από τις τράπεζες καθώς και επιχορηγήσεων από Εθνικά και Κοινοτικά προγράμματα

Λύσεις Εξοπλισμού

  • Προμήθεια και εγκατάσταση παραγωγικού εξοπλισμού στη βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, καθώς και εξοπλισμό συσκευασίας κρέατος και τροφίμων γενικότερα. Σήμερα οι δραστηριότητες της SIVVAS A.E. συνίστανται σε πωλήσεις μεμονωμένων μηχανών επεξεργασίας κρέατος. Όπως επίσης και στο σχεδιασμό, παράδοση, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία πλήρων γραμμών σφαγής ζώων και εργοστασίων επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής κρεατοσκευασμάτων. Πιστεύουμε στην εξειδίκευση που βασίζεται στην εμπειρία και στην λεπτομερή προδιαγραφή.

Κατασκευές Βιομηχανικών Κτίριων

  • Σε όλη τη φάση υλοποίησης ενός βιομηχανικού κτιρίου, από την κατασκευή της θεμελίωσης έως και την αποπεράτωσή του, η εταιρεία μας εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες μεθόδους με στόχο την ποιότητα και λειτουργικότητα του κάθε βιομηχανικού κτιρίου. Κατασκευάζουμε κτιριακά συγκροτήματα με φέροντα οργανισμό εξ ολοκλήρου μεταλλικό, σύμμεικτο ή οπλισμένου σκυροδέματος, σε οποιοδήποτε μέγεθος, είδος και για κάθε βιομηχανική  χρήση . Έχοντας το πλεονέκτημα της τριανταετούς εμπειρίας και γνώσης στη μελέτη και υλοποίηση βιομηχανικών κτιρίων, εξασφαλίζουμε στην κατασκευή υψηλή ποιότητα, καλαισθησία, αντοχή στο χρόνο και απόλυτη ασφάλεια, λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλες τις λεπτομέρειες και κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση, έως την παράδοση του κτιρίου και πάντα κάτω από τις υγειονομικές απαιτήσεις που απαιτούνται.
Sivvas κατάστημα Θεσσαλονίκης

Μείγματα Καρυκευμάτων

  • Παραγωγή και εμπορία μειγμάτων καρυκευμάτων, σαλτσών, dressings, μαρινάτων, υλικών επίπασης προτηγανισμένων προϊόντων και βοηθητικών υλών. Για τις ανάγκες της βιομηχανίας κρέατος, της βιομηχανίας τροφίμων, του κρεοπωλείου και της μαζικής εστίασης.

Υλικά Συσκευασίας

  • Εμπορία υλικών συσκευασίας που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: πλαστικά φιλμ, σακούλες κενού – σακουλές συρρικνωμένες, δισκάκια πλαστικά (περιέκτες), φυσικά έντερα, τεχνητά έντερα, πλαστικά τελάρα, πλαστικές παλέτες και παλετοκιβώτια.

Πρωτοπόροι στην Ελλάδα

Ως πρωτοπόρος στην Ελλάδα, η SIVVAS A.E. έχει οργανώσει και εξοπλίσει στις εγκαταστάσεις της μίας πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα δοκιμών και χώρο επίδειξης λειτουργίας μηχανημάτων “πιλοτικό εργοστάσιο”, για ανάπτυξη νέων συνταγών και προϊόντων για τους πελάτες της. Κάνουμε επίδειξη της λειτουργίας των μηχανημάτων, πριν την παράδοσή τους και αυτό βοηθάει ιδιαίτερα τους πελάτες της στις αποφάσεις τους.

Η επιτυχής ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SIVVAS A.E. ήταν ταχεία. Διότι οι δραστηριότητες της δεν περιορίζονται μόνο στην προμήθεια μηχανημάτων, αλλά και στην πρόταση ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της.

Είναι πολιτική μας να εκτελούμε επιτυχείς τεχνοοικονομικές μελέτες, να κατασκευάζουμε πρότυπα  βιομηχανικά κτίρια  και να προωθούμε μόνο μηχανήματα, μείγματα καρυκευμάτων και υλικά συσκευασίας παραγόμενα μόνο από αξιόπιστους, πρώτης τάξεως προμηθευτές και κατασκευαστές. Έτσι διατηρούμε τα δικά μας πρότυπα και κριτήρια υψηλής ποιότητας για μηχανήματα, υλικά, καλοτεχνία και υπηρεσίες. Η βαθιά γνώση όλης της Ελληνικής αγοράς, σε όλους τους τομείς της επεξεργασίας τροφίμων, έχει σαν αποτέλεσμα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των κατασκευαστών εξοπλισμών, τους οποίους αντιπροσωπεύουμε κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

Παραμένει πάντα σημαντικό για εμας, να καταλαβαίνουμε το εργασιακό περιβάλλον των πελατών μας, καθώς και τις απαιτήσεις της Νομοθεσίας και των Κανονισμών που επηρεάζουν τη δουλειά μας και τώρα και στο μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος που η SIVVAS A.E, ενίσχυε πάντα την ήδη τεχνικά δυνατή οργάνωσή της με έμπειρο, υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης και εξειδίκευσης προσωπικό.

Η εταιρεία SIVVAS A.E. θέλει να αγγίξει τις ανάγκες των πελατών, έτσι ώστε, η επένδυση με την υποστήριξη της, να είναι ευεργετική για την επιχείρηση του πελάτη. Εμείς έχουμε ως στόχο να έχουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους πελάτες.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες μας, για την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο αφιερώνει χρόνο και προσπάθεια για να ικανοποιήσει τους πελάτες μας. Είστε εσείς, όλοι μαζί: οι προμηθευτές μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και το προσωπικό μας, που μας έχετε τοποθετήσει ψηλά και μας καταστήσατε κορυφαίους στην Ελληνική Αγορά.

Σας ευχαριστούμε όλους και είμαστε υπερήφανοι να δουλεύουμε μαζί σας και να προάγουμε τα αμοιβαία συμφέροντά μας.

Θωμάς Σιββάς