Εταιρικά Νέα

Νέα συνεργασία και αποκλειστική αντιπροσωπεία – SN Maschinenbau – Pouch packaging

Νέα συνεργασία και αποκλειστική αντιπροσωπεία – SN Maschinenbau – Pouch packaging

Αγαπητοί πελάτες και συνεργάτες μας

Η εταιρία SIVVAS AE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα της συνεργασία με το Γερμανικό οίκο κατασκευής μηχανών συσκευασίας SNMaschinenbau.

Η SNMaschinenbau βρίσκεται στον χώρο της συσκευασίας από το 1956 και κατασκευάζει μηχανές συσκευασίας

Doypack για όλα τα είδη τροφίμων.
Με εμπειρία πάνω από έξι (6) δεκαετίες, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μηχανήματα με άριστη ποιότητα κατασκευής και ευέλικτες λύσεις και απόδειξη αυτού τα δεκάδες αξιοσημείωτα references σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αποτελεί ηγέτη στον κλάδο της, κατασκευάζοντας πάνω από 200 μηχανές κάθε χρόνο. Οι λύσεις που προσφέρει αφορούν συσκευασία υγρών σε ειδικά pouches με ή χωρίς καπάκι και στερεών τροφίμων (τυρί, σνακς, ξηρούς καρπούς, όσπρια κτλ) σε μοντέρνες συσκευασίες Doypack.

Η συνεργασία της εταιρίας SIVVAS AE με τον Γερμανικό οίκο αφορά την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι τεχνικοί της εταιρίας SIVVAS AE έχει δρομολογηθεί ήδη να εκπαιδευτούν κατάλληλα ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τις υφιστάμενες μηχανές στην περιοχή δράσης
και να είναι προετοιμασμένοι για τις μελλοντικές εγκαταστάσεις.

Νέες τάσεις στην αγορά του τροφίμου

Οι συνήθειες των καταναλωτών μετά την πανδημία COVID-19 θα αλλάξουν ριζικά και θα απαιτούν πλέον το συσκευασμένο τρόφιμο στο ράφι του Super Market απαγορεύοντας την manual διαχείριση προϊόντων. Οι καταναλωτές θα προτιμούν τα προϊόντα που παράγονται με ανέπαφες διαδικασίες – αυτοματοποιημένες παραγωγές και προϊόντα που δεν τα έχουν αγγίξει άλλοι καταναλωτές. Η εταιρία SIVVAS AE προσφέροντας όλες τις λύσεις συσκευασίας δίνει την δυνατότητα στο δίκτυο πελατών της να καινοτομήσει, ακολουθώντας το νέο trend της δυτικής Ευρώπης με την συσκευασία Doypack της SNMaschinenbau.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες